Τις επόμενες ημέρες, μέχρι την Δευτέρα, και μετά την διενέργεια των αναγκαίων εξετάσεων, αναμένεται να χειρουργηθεί ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ κ.Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος χθές και ενώ ήταν στα Χανιά για τις γιορτές, υπέστη ατύχημα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα ισχίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες απο την οικογένειά του, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, αν και λόγω της ηλικίας του (94 ετών) οι γιατροί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο, ενώ χθες, μετά το ατύχημά του διεκομίσθη σε κλινική των Χανίων, αποφασίστηκε η διακομιδή του σε κλινική της Αθήνας, η οποία έγινε με αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας.

Ο κ.Μητσοτάκης, τηρώντας με ακρίβεια τις συνήθειες ετών, πέρασε τις γιορτές στα Χανιά και όπως κάθε χρόνο σκόπευε να μείνει μέχρι και τα Θεοφάνεια, την Κυριακή.

Όμως το ατύχημα του ανέτρεψε τα σχέδια και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή το κάταγμα ισχίου χρειάζεται χειρουργική αντιμετώπιση, μόλις ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις, και κρίνουν οι γιατροί πως είναι \”έτοιμος\” θα εισαχθεί στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook