Είναι 18 ετών και η μητέρα της έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό. Η μαθήτρια Ρεμπέκα Μπερνάντο από την επαρχία Σαπεάκου της Βραζιλίας βρίσκεται σε αδιέξοδο μη μπορώντας να βοηθήσει την μητέρα της. Έτσι αποφάσισε να βρει χρήματα πουλώντας την… παρθενιά της!

Το CNN έφερε στο φως της δημοσιότητας την ιστορία της 18χρονης, η οποία «ανέβασε» βίντεο στο youtube μέσω του οποίου έψαχνε να βρει «αγοραστές» της παρθενιάς της. Όπως εξήγησε η ίδια στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο, ψάχνει χρήματα για να βρει κάποια κυρία να προσέχει την άρρωστη μητέρα της.

«Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταΐσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει», είπε συγκεκριμένα η Ρεμπέκα μιλώντας στο CNN.

Η 18χρονη ακολουθεί τα χνάρια της 20χρονης συμπατριώτισσάς της, η οποία πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια! Όμως από ό,τι φαίνεται δεν έχει την ίδια τύχη, μιας και μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δεχτεί είναι περίπου 35.000 δολάρια.

Να σημειωθεί πως της έγινε πρόταση από το τηλεοπτικό δίκτυο να καλύχει όλα τα ιατρικά έξοδα της μητέρας της, όμως η Ρεμπέκα το αρνήθηκε επειδή επιθυμεί να μετακομίσει σε καλύτερο σπίτι.

 


protothema.gr