Έφοδο στην \”Αναπτυξιακή Καστελίου\” πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και από το πρωί διενεργεί εκτεταμένους ελέγχους στα γραφεία της εταιρείας, διερευνώντας καταγγελίες για αδιαφάνεια στη διαχείριση χρημάτων σε έργα που είχε αναλάβει.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με το δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδος κ. Καλογέρακη ο οποίος διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια ιστορία, που έχει απασχολήσει την παλιά δημοτική αρχή αναφέροντας

«Γνωρίζετε ότι το θέμα είχε απασχολήσει και την παλιά δημοτική αρχή του Καστελιού, με απόφαση μας η εταιρία αυτή έχει κλείσει και είναι στη διαδικασία εκκαθάρισης καθώς επίσης υπάρχει και η απόφαση δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής όπου υπάγει σε διαχειριστικό έλεγχο για τα τελευταία 5 χρόνια».

Όσον αφορά την σημερινή κινητοποίηση του ΣΔΟΕ και τους διενεργούμενους ελέγχους ο κ. Καλογεράκης ενημερωτικά αναφέρει

«Γνωρίζετε την ύπαρξη πορίσματος των ορκωτών λογιστών που παρουσιάστηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, και με βάση αυτό το πόρισμα είναι σήμερα η ΣΔΟΕ για να δει κάποια στοιχεία και να κάνει κάποιες διασταυρώσεις.

Έτσι και αλλιώς όμως όπως προείπα, η εταιρία είναι σε εκκαθάριση και από εμάς θα οριστεί ορκωτός λογιστής όπου θα κάνει πόρισμα και όλα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook