Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει τους τελευταίους μήνες ο Παντελής Παντελίδης.

Η γνωστή στιχουργός ανέφερε: «Ο Παντελής Παντελίδης μόνος του θα μας πει τι θα κάνει, αν θα μείνει διαχρονικός ή όχι. Θες να σου πω τη γνώμη μου; Όταν τον πρωτοάκουσα, είπα \”μα τι έπαθε ο Σφακιανάκης και δεν τραγουδάει τόσο καλα;\”. Γενικώς, δεν πρέπει να μοιάζεις με κανέναν. Επίσης, έβγαλε ένα τραγούδι, πήγε καλά και μας έχει τρελάνει με δυο τρία ακόμα. Δεν προφταίνουμε να μάθουμε το πρώτο και βγάζει δεύτερο και τρίτο. Δεν ξέρω τι γίνεται, βομβαρδίζει!».

Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής, μάλιστα, της επεσήμαναν πως το τελευταίο σχόλιό της αφορά τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου τραγουδιστή και όχι τον ίδιο, η Εύη Δρούτσα τόνισε: «Οι άνθρωποι που βγάζουν τα τραγούδια του κοιτάνε πόσο πιο πολλά λεφτά θα βγάλουν από εκείνον. Ο Παντελής Παντελίδης πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του. Δεν νομίζω πως θα προλάβει να καεί, ήδη έχει πάρει φωτιά».

yupii.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook