Για τους αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά και τη δυνατότητα που έχει η ομάδα του να πάρει όλα τα ματς μέχρι τέλους, μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. 
Ο μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην αγάπη που του δείχνει ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης ενώ σχολίασε και τη νίκη επί του Παναιτωλικού το περασμένο Σάββατο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 
Για την αγάπη του κόσμου
Μπορώ να πω ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Και εγώ αγαπάω παρά που τον κόσμο του ΟΦΗ. Το έχω δείξει με τις κινήσεις μου γιατί ήρθα για δεύτερη φορά στην ομάδα, αγαπάω την ομάδα. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα να ενθουσιαστεί ο κόσμος την ώρα που θα έμπαινα. Είναι κάτι που με χαροποιεί και θα συνεχίσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις μου για την ομάδα. Αγαπάω το Ηράκλειο ,αγαπάω την Κρήτη.
Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε, ο προπονητής μας είπε, που πρέπει να χτυπήσουμε το Παναιτωλικό, και χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε.
Για την διαφορά με τους υπολοίπους
Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει σημαντικές ελπίδες. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δύσκολα καταθέτει τα όπλα. Υπάρχουν έξι παιχνίδια , έξι τελικοί, που θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι η Β’ εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και βλέπουμε ότι ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.
Για την ενίσχυσή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες τώρα, την περίοδο του Ιανουαρίου, που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ φαίνεται αυτό. Όλα τα παιδιά δίνουν το καλύτερο εαυτό του και έχουν βρει μια χημεία και οι παλιοί με τους καινούργιους παίκτες και νομίζω ότι φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Πόσο εφικτό είναι το 6Χ6
Είναι εφικτό γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύουμε στην ομάδα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, θα πάμε σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε την νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θεωρώ ότι με αυτόν το υπέροχο κόσμο μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για τον Παναιτωλικό
Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός έχει πιο ομοιογένεια σαν σύνολο ενώ εμείς είμαστε καλύτεροι σαν παίκτες ξεχωριστά. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που δεν έκανε πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο που σημαίνει ότι κράτησε τον κορμό του ενώ για εμάς ήταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματα μας. 

Οι σκέψεις για το μέλλον
Από την μεριά μου, είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος, ο κόσμος με αγαπάει, δεν έχω κανένα πρόβλημα, τόσο με τον προπονητή μου όσο και με την διοίκηση, Μακάρι αφού βγει η ομάδα να παραμείνω εδώ και να παίξω με την ομάδα στην Super league. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook