Σε καζίνο είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 32χρονος ο οποίος μαζί με άλλα επτά άτομα συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, να παίζουν «ΠΟΚΑ» στην Αμερικανική παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER», με χρήματα.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 32χρονου όπου κατελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 25,23,60,52 και μία γυναίκα ηλικίας 31 ετών και ένας Βούλγαρος και ένας Ρουμάνος ηλικίας 25 και 29 ετών αντίστοιχα να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

•Πεντακόσιες σαράντα χαρτοπαικτικές μάρκες που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των επτά χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα (7.550) ευρώ,

•Το χρηματικό ποσό των διακοσίων τριάντα πέντε (235) ευρώ, προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,

•Δέκα (10) ζεύγη ζάρια και

•Μια τράπουλα

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.