Ο Δήμος Σφακίων στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  εξέδωσε ομόφωνα την εξής ανακοίνωση :

\”Ο Δήμος Σφακίων καταδικάζει με αποτροπιασμό την επαίσχυντη και άτιμη πράξη του εμπρησμού των σπιτιών του επιχειρηματία Φ.Μπόμπολα και του Αντιδημάρχου Σφακίων Μ.Χιωτάκη στο Ασφένδου Σφακίων.

Ο Δήμος Σφακίων θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή δυσφημεί τον τόπο μας, προσβάλλει βαριά τόσο τον Αντιδήμαρχό μας που έχει δώσει την ψυχή και το είναι του δυο χρόνια τώρα για την προκοπή της επαρχίας μας όσο και ένα επιχειρηματία που λόγω της καταγωγής της γυναίκας του, διάλεξε ένα χωριό της επαρχίας μας για να κτίσει ένα εξοχικό και να περνάει κάποιες ήσυχες μέρες το χρόνο χωρίς να έχει ενοχλήσει ή να προσβάλλει κάποιον ποτέ με τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

Ο Δήμος Σφακίων θεωρεί ότι η πράξη αυτή δεν ταιριάζει στον κώδικα τιμής, λεβεντιάς και αξιών της σφακιανής επαρχίας και των ανθρώπων της αλλά αποτελεί έκφραση μιας μαφιόζικης, φασίζουσας παρακρατικής και συμμορίτικης νοοτροπίας και πρακτικής, η οποία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

Ως Δήμος Σφακίων δηλώνουμε ότι θεωρούμε αυτήν την πράξη εχθρική προς εμάς και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη των Σφακίων και θα κάνουμε το παν για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι από τις αστυνομικές αρχές.

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε ανοιχτά τους δημότες μας να βοηθήσουν να διαλευκανθεί αυτή η βρώμικη υπόθεση και να μη λειτουργήσει ο νόμος της σιωπής και του εκφοβισμού. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook