Παρά το καλό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Χανιά δεν κατάφερε να φύγει από τον Ταύρο με το θετικό αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν γνώρισε την ήττα από τον Φωστήρα με σκορ 1-0, με το γκολ να προέρχεται από στημένη φάση στο 37’, όπου ο Στάμος με φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάκη.

Ο ΑΟΧ προσπάθησε στο πρώτο μέρος να \”χτυπήσει\” στην κόντρα αλλά στο 18\’ η πάσα του Γωνιωτάκη δεν ήταν καλή για τον ξεμαρκάριστο Καμπλιώνη. Στο 22\’ ο Δουμάνης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπότου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη σπουδαία ευκαιρία τους στο 28\’ με το σουτ του Βαβάτσικου να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 37\’ ο Στάμος εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα σε καλό σημείο έξω από την περιοχή και πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς.

Στο 44\’ ο Πάγκαλος πήγε να \”απαντήσει\” αλλά ο Μπότος απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε.

Ο Μαρκαντωνάκης μπλόκαρε στο 65\’ το σουτ του Στάμου, στην πρώτη αξιόλογη φάση του β\’ ημιχρόνου και δυο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με αξιώσεις στην αντεπίθεση αλλά ο Κέρι προτίμησε να σουτάρει από μακρινή απόσταση, με τον Μπότο πάντως να αποκρούει με δυσκολία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη χανιώτικη ομάδα χάθηκε στο 75\’ με τον Πάγκαλο από καλή θέση να πλασάρει άουτ.

Στο 80\’ υπήρξε αλλαγή… ρέφερι, αφού λόγω ενοχλήσεων ο Τζουανόπουλος παραχώρησε τη… σφυρίχτρα του στον 4ο διαιτητή Μάλαμα.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούκουρης, Μπούμπας, Στάμος (81\’ Καλλέργης), Κούτρος, Βαβάτσικος, Παντελής (70\’ Τασουλής).

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Πάγκαλος, Γωνιωτάκης, Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης, Ζντράβγκοβιτς (55\’ Κέρι), Δουμάνης, Καμπλιώνης, Κορτσινίδης (64\’ Παπαδάκης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook