Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα δυτικά και κεντρικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 9 έως 13 βαθμούς και στα ορεινά από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη εξασθένηση.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με καταιγίδα ή βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 8/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις  βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 8/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 8/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΛΑΣΙΘΙ
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 8/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook