Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές της Β. Κρήτης με αρκετά χαμηλό υψόμετρο, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013. Τα φαινόμενα στα ορεινά θα είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 2 έως 7 βαθμούς και στα ορεινά από -3 έως 2 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις όπου το βράδυ θα εξασθενήσουν.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 10/1, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 10/1, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 10/1, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, αύξηση της θερμοκρασίας στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 10/1, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγες νεφώσεις, αύξηση της θερμοκρασίας στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook