Στην υλοποίηση μιας σειράς νέων προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης και Λαϊκής Επιμόρφωσης προχωράει το αμέσως επόμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή των Χανίων, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την διαρκή εκπαίδευση των ενηλίκων, απο τα οποία αναμένεται να ωφεληθούν 1.600 περίπου πολίτες.

Η σύμβαση των προγραμμάτων αυτών για το 2013, μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, υπεγράφη από το Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, παρουσία και της Αντιδημάρχου Παιδείας κας. Χρυσούλας Χατζηδάκη και προβλέπει τη λειτουργία 80 τμημάτων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων κατανεμημένων σε 10 θεματικές ενότητες εθνικής και τοπικής εμβέλειας, όπως:

Οικονομία – Επιχειρηματικότητα,

Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον,

Νέες Τεχνολογίες,

Γλώσσα και Επικοινωνία,

Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις,

Πολιτισμός και Τέχνη

Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.

Θέσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Παράλληλα, από το τμήμα Παιδείας και  Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, η υπ. αρ. 602/19/3926/24-12-2012 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας (www.inedivim.gr/attachments/article/171/2013-01-04-prok-ekpaideytes-kdvm.pdf). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. μέχρι την Παρασκευή 18/01/2013, ενώ τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά μέχρι τη Δευτέρα 25/1/2013. Πληροφορίες δίνονται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στα τηλέφωνα 213 1311501 -3 και -5 και από το Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 28213 41785.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους πολίτες με νεότερη δημόσια ανακοίνωσή του με ταυτόχρονη ενημέρωση της ιστοσελίδας του δήμου www.chania.gr για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook