«Ναι» στο κάλεσμα συσπείρωσης που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης. Με μία λιτή ανακοίνωσή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α\’ Αθήνας τονίζει ότι είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή του, με τις προτάσεις και τις θέσεις του στην πορεία προς το Συνέδριο του κόμματος, τον Φεβρουάριο.

«Θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική της παράταξής μας εν όψει του κρίσιμου Συνεδρίου.

»Είναι χρέος μας να οργανώσουμε ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό Συνέδριο που θα γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή μου, με τις προτάσεις και τις θέσεις μου σ\’αυτή την πορεία» σημειώνει ο κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την καταψήφιση του τρίτου Μνημονίου.

Την Τετάρτη, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απηύθυνε «κάλεσμα συσπείρωσης ενότητας, αναζωπύρωσης της παραταξιακής συνείδησης, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα», όπως είπε.

«Η συνείδηση της παράταξης, η αίσθηση σοβαρότητας των περιστάσεων, η αίσθηση εθνικής ευθύνης είναι αυτό νομίζω που μας ενώνει. Αυτό αφορά πρόσωπα, αφορά βουλευτές, αφορά τους πάντες, αφορά κινήσεις, ομάδες, το φόρουμ για τη μεγάλη και ανανεωμένη κεντροαριστερά, όπου το ΠΑΣΟΚ προσέρχεται ως ίσος προς ίσους, ανεξαρτήτως από τη διαδρομή του και το μέγεθός του το κοινοβουλευτικό» διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι στόχος είναι το Συνέδριο του κόμματος (28/2-3/3) να είναι «αυθεντικό, ουσιαστικό» και «ένα Συνέδριο που αντιστοιχεί σε ένα κανονικό, θεσμικό, δημοκρατικό κόμμα».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook