Νόμιζε πως είχε λύσει για πάντα το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι για έναν Ινδό μετανάστη στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί τα κέρδη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στην λοταρία.

Η τύχη μπορεί να του χαμογέλασε αλλά κάποιοι δεν είχαν την ίδια άποψη. Ο 46χρονος Ινδός μετανάστης UrooJ Khan κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στην λοταρία του Σικάγου τον περασμένο Ιούνιο αλλά πέθανε ένα μήνα μετά.

Η υπόθεση του θανάτου του άνοιξε σήμερα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο από τις τοξικολογικές εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο άνδρας πέθανε από ποσότητα κυανίου που του είχε χορηγηθεί.

Ο Khan Πέθανε στις 20 Ιουλίου δηλαδή μια μέρα μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού. Ο ίδιος ήταν άνθρωπος εργατικός, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και σκόπευε να δωρίσει μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Επίσης ήταν ιδιοκτήτης τριών καθαριστηρίων τα οποία σκεφτόταν να επεκτείνει. Η προβολή του από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον είχε κάνει γνωστό από την πρώτη μέρα που έμαθε ότι είναι ο νικητής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook