Άστατο καιρό με βροχές και στα νότια κυρίως τμήματα καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 11 έως 16 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες και στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στρεφόμενοι το απόγευμα σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

ΧΑΝΙΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 13/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 13/1, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 13/1, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε λίγες νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 13/1, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και μετά αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook