Ανακοίνωση εξέδωσε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος του Δήμου Γόρτυνας, Κώστας Τσικνάκης, επιθυμώντας να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του, κατά το διάστημα της θητείας του.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ.Τσικνάκης αναφέρει τα εξής:

"Μετά από ένα χρόνο στην Αντιδημαρχία της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας του Δήμου Γόρτυνας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία και τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στους αντιδημάρχους που εργαστήκαμε μαζί, κ. Γαρεφαλάκη Δημήτρη, αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, κ. Πρινιανάκη Αντώνη, αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ρούβα, κ. Μανουρά Γιώργο, αντιδήμαρχο Δ.Ε Κόφινα, κ. Ξυλούρη Σταύρο, καθώς και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Καραπαναγιώτη Ανδρέα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ειδικούς συμβούλους του δημάρχου Σπυριδάκη Δημήτρη, Μακατουνάκη Βέρα, Φραγκιουδάκη Ελένη και Καμπιτάκη Μαρία καθώς και όλους τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων και κυρίως της Δ.Ε Γόρτυνας.

Ακόμα, ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Σχοιναράκη Νίκο που μου εμπιστεύτηκε την αντιδημαρχία της Δ.Ε Γόρτυνας και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών του.
Τέλος, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2013 και καλή θητεία σε αυτούς που αναλαμβάνουν τα ινία από τώρα και στο εξής. "

Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Γόρτυνας
Τσικνάκης Κώστας"