Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/3 ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Ιωακείμ Γρυσπολάκης, ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Όπως καταγγέλλει ο κ.Γρυσπολάκης , ενώ περπατούσε στην περιοχή της πλατείας της Σπλάντζιας στις 9 το βράδυ . «τέσσερα φασιστοειδή με κουκούλες –ως γνωστόν τα φασιστοειδή κρύβουν το πρόσωπό τους- εν μέση οδό στο κέντρο των Χανίων και μπροστά σε πλήθος κόσμου, μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια, συνοδευόμενα με χυδαίες φράσεις σχετικά με τη δράση μου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια, πριν εξαφανιστούν.»

Μάλιστα ο πρώην πρύτανης αποδίδει την επίθεση σε προσπάθεια «φίμωσης κάθε αντίθετης με αυτούς άποψης, μέσω της άσκησης τρομοκρατίας.»

Καταλήγοντας ο κ.Γρυσπολάκης στέλνει και ένα μήνυμα προς κάθε αποδέκτη :

«Ας τους χαίρονται όσοι, έξω από το Ίδρυμα αλλά και μέσα σε αυτό, τους εξέθρεψαν, τους γαλούχησαν, τους καθοδηγούν και τους χαϊδεύουν, έχοντας μπερδέψει τους κοινωνικούς αγώνες –που απαιτούν πάνω απ΄ όλα ήθος- με την αλητεία και τον χουλιγκανισμό.

Δεν θα τους περάσει όμως! Πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση της τρομοκρατίας αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων εκ μέρους τους καθώς και ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook