Ο Βασίλης Γκούμπλιας επιστράτευσε στο δεύτερο ημίχρονο τους έμπειρους Περράκη και Τσεσμελή και με τη συμβολή αυτών των δύο ο Κισσαμικός «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Πατούχα και έφτασε στη νίκη με 2-0.

Η χανιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη που αναζητούσε για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους εν  όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση για να δημιουργήσουν αλλά δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τη μεγάλη φάση στην εστία του Χωματά.

Ο Πατούχας από την άλλη πήγε να κάνει τη… ζημιά στο 51’ όταν το φάουλ του Καραντινάκη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Καστελιαννάκης σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Τη λύση για τον Κισσαμικό έδωσε στο 60’ ο Κουλάκης που με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι μετά το κόρνερ του Τσεσμελή άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους «γαλανόλευκους», που έφτασαν και στο 2-0 στο 73’ όταν από εξαιρετική μπαλιά του Τσεσμελή ο Δρακάκης τέλειωσε ιδανικά τη φάση, σημειώνοντας το 4ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Ντεντάκης, Ρουσάκης (46’ Τσεσμελής), Μουρκάκης, Καρβουνιάρης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Κ. Σταυρακάκης, Μπαγλατζής (46’ Περράκης), Δρακάκης (81’ Βαρουξάκης), Δαμανάκης, Κουλάκης.

Πατούχας (Κώστας Χανιωτάκης): Χωματάς, Χρ. Μπριντάκης (74’ λ.τρ. Διακογεωργίου), Μιχ. Σταυρακάκης, Λαγουτάρης, Νικολάρας, Ραπτάκης, Καραντινάκης, Μπερερής, Γκούγκας (85’ Ζουριδάκης), Καστελιαννάκης, Μπιτσακάκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook