«Μικρογραφία» του παιχνιδιού του πρώτου γύρου στις Μουρνιές ήταν η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ, 3-2, ανατρέποντας όπως και στο πρώτο ματς το εις βάρος της σκορ, με τη διαφορά ότι τότε είχε βρεθεί πίσω με 0-2, ενώ στο Βενεράτο η ανατροπή έγινε από το 1-2.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 18’ με τον Κατσαρέλη, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Γιουρουκάκης με φάουλ στο 25’. Με γκολ του Πάτα ο Πλατανιάς πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.

Στο 80’ ο Κατσαρέλης ισοφάρισε σε 2-2 και στο 87’ ο Σακλαμάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με εξαιρετική ενέργεια μετά από μπαλιά που δέχτηκε από την περιοχή της ομάδας του.

Η χανιώτικη ομάδα είχε και δοκάρι στο 0-0 σε σουτ στην κίνηση του Γιουρουκάκη.

ΟΦΗ (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Τσαχάκης, Παρασύρης, Τουγλής, Λογοθέτης, Παχάκης, Γαργανουράκης, Κατσαρέλης, Χατζάκης, Χρηστάκης, Τσαντηράκης, Σακλαμάκης ενώ έπαιξαν ακόμα οι Πλευράκης, Μανωλακάκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Μανιαδής.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης-Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Ευθυμάκης, Μαγαράκης (80' Μανωλεδάκης), Κελάκης, Πάτας, Σκευοφύλαξ (65' Φυντικάκης), Κοντορινάκης, Γιουρουκάκης, Βαρουξάκης (75' Κουντουράκης), Πλατινάκης (50' Λεβεντάκης), Κολομπάκης, Δημητρίου (55' Μανιουδάκης).


Δείτε τα πλάνα της αναμέτρησης από το highdefinitionpro
Λευτέρης Αντωνακάκης