«Μικρογραφία» του παιχνιδιού του πρώτου γύρου στις Μουρνιές ήταν η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ, 3-2, ανατρέποντας όπως και στο πρώτο ματς το εις βάρος της σκορ, με τη διαφορά ότι τότε είχε βρεθεί πίσω με 0-2, ενώ στο Βενεράτο η ανατροπή έγινε από το 1-2.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 18’ με τον Κατσαρέλη, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Γιουρουκάκης με φάουλ στο 25’. Με γκολ του Πάτα ο Πλατανιάς πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.

Στο 80’ ο Κατσαρέλης ισοφάρισε σε 2-2 και στο 87’ ο Σακλαμάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με εξαιρετική ενέργεια μετά από μπαλιά που δέχτηκε από την περιοχή της ομάδας του.

Η χανιώτικη ομάδα είχε και δοκάρι στο 0-0 σε σουτ στην κίνηση του Γιουρουκάκη.

ΟΦΗ (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Τσαχάκης, Παρασύρης, Τουγλής, Λογοθέτης, Παχάκης, Γαργανουράκης, Κατσαρέλης, Χατζάκης, Χρηστάκης, Τσαντηράκης, Σακλαμάκης ενώ έπαιξαν ακόμα οι Πλευράκης, Μανωλακάκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Μανιαδής.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης-Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Ευθυμάκης, Μαγαράκης (80\’ Μανωλεδάκης), Κελάκης, Πάτας, Σκευοφύλαξ (65\’ Φυντικάκης), Κοντορινάκης, Γιουρουκάκης, Βαρουξάκης (75\’ Κουντουράκης), Πλατινάκης (50\’ Λεβεντάκης), Κολομπάκης, Δημητρίου (55\’ Μανιουδάκης).

Δείτε τα πλάνα της αναμέτρησης από το highdefinitionpro

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook