Με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης σε διάφορες θέσεις του Δήμου Γόρτυνας, ο Δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης, θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους απερχόμενους αντιδημάρχους, όπως και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για την προσφορά τους .

Ο κ. Σχοιναράκης έκανε δε, ιδιαίτερη μνεία στον Ανδρέα Καραπαναγιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

\”Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αντιδημάρχους και ιδιαιτέρως τους απερχόμενους, Δημήτρη Γαρεφαλάκη και Κώστα Τσικνάκη, των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Γόρτυνας αντίστοιχα, για το σημαντικό έργο που διετέλεσαν, δικαιώνοντας στο έπακρον την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπό τους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Στέλιο Μπομποδάκη για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Ειδική αναφορά ωστόσο πρέπει να κάνω στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέα Καραπαναγιώτη, ο οποίος αν και αμισθί, έφερε σε πέρας το έργο του με απόλυτη επιτυχία.

Είμαι βέβαιος ότι οι αντικαταστάτες τους θα φανούν αντάξιοι των προκατόχων τους, ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Δήμου Γόρτυνας και να βελτιωθούν στο έπακρον οι υπηρεσίες μας προς τους δημότες.\” ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook