Με τους Αντιδημάρχους κκ Μανόλη Διαμαντάκη, Σπύρο Κατσαμποξάκη, Iωάννη Μαστοράκη, Γεώργιο Μεραμβελιωτάκη και Νικόλαο Σταυρουλάκη, που θα τον πλαισιώσουν την επόμενη περίοδο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δανελάκη, που εξελέγη εκ νέου στις δημαιρεσίες του Ιανουαρίου 2013, καθώς και τους Διευθυντές των υπηρεσιών και άλλους επικεφαλής των σημαντικότερων οργανικών μονάδων του Δήμου, συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης για την πρώτη σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου για τη νέα χρονιά.

Κατά τη σύσκεψη ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι με συλλογική δουλειά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει για το Δήμο. Ο κ. Δοξαστάκης σημείωσε ότι τόσο το 2013 όσο και το 2014 θα είναι δύο δύσκολες χρονιές, ωστόσο με προσπάθεια, συντονισμό, οργάνωση αισιοδοξία θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για όλους.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά, ως προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ δέσμευση όλων είναι να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις ο καθένας, από το πόστο του για να διαμορφώσουν μια νέα ελπιδοφόρα πραγματικότητα για το Δήμο Χερσονήσου και τους πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook