Εδώ και λίγες ώρες ο Κώστας Θεοδωρόπουλος βρίσκεται στα Χανιά και την Τετάρτη (16/01) θα πάρει την πρώτη «γεύση» από το νέο του περιβάλλον στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΑΟΧ μίλησε στο Flashnews.gr για τη μεταγραφή του, η οποία ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Α.Ο. Χανιά. Βρίσκομαι μόλις 5 ώρες στα Χανιά και όλα είναι τέλεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του πρώην γκολκίπερ του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που ανέφερε ότι όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και πολύ γρήγορα για να «κατηφορίσει» στα Χανιά.

Αναφορικά με τους στόχους του είπε: «Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους που έχει η ομάδα, καθώς η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε να έρθει η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία».

Για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα μας ανέφερε: «Ξέρω ότι ο ΑΟΧ έχει μεγάλη ιστορία και στο πλευρό του βρίσκεται αρκετός κόσμος, που είναι δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία παίζει».

Σχετικά με το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του ΑΟΧ δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook