Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Οικονόμου Ελευθέριος και ο Γενικός Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Μπαλάκος Γρηγόρης θα βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο προκειμένου να συσκεφθούν από κοινού για  θέματα αστυνόμευσης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων – συσκέψεων έχει ως εξής:

• 9.00 Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγου Παραβολιδάκη Μανώλη και των Αστυνομικών Διευθυντών των τεσσάρων Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης.

• 10.00 Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Συνδικαλιστικών Φορέων Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης.

• 11.30 Ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Αρναουτάκη Σταύρου, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κου Καρούντζου Αθανάσιου, των Βουλευτών Κρήτης, των τεσσάρων Αντιπεριφερειαρχών Κρήτης και όλων των Δημάρχων Κρήτης.

• 14.30 Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κρήτης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης

• 17.00 Σύσκεψη στην αίθουσα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Αστυνομικοί Διευθυντές οι τέσσερις Αστυνομικοί Διευθυντές Κρήτης και οι 73 Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης (Αστυνομικοί Διευθυντές, Αστυνομικοί Υποδιευθυντές, Διοικητές)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook