Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου σχετικά με την επιδείνωση του καιρού:

\”Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται ήδη σήμερα Πέμπτη στη Δυτική Ελλάδα και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες να ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας να επεκταθούν στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.

Αύριο Παρασκευή τα παραπάνω φαινόμενα θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές και πρόσκαιρα θα επηρεάσουν και την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι νοτιάδες στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 με 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κιδυνεύοντα πλοία , μικρά σκάφη και πρόσωπα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook