Σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης με την ευκαιρία του νέου έτους και στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, θα κόψουν την πίτα τους στο χώρο της κλινικής παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή στο επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9 στον 1ο όροφο, ώρες 10:00 έως 14:00, οι εγγραφές για τον Β’ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης της διδακτικής περιόδου 2012-2013 με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι». Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Την λειτουργία του Α.Λ.Π. διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Σύμβουλο Επικοινωνίας – Καθηγητή Δημοσίων Σχέσεων στην Σχολή Δημοσιογραφίας του Antenna και Εμπορικό Διευθυντή του Antenna.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη συνέχεια ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr και με email στο [email protected].

Πληροφορίες: Τηλ.: 6936492842 κα Ελένη Βουγιούκαλου, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook