Τελευταία ενημέρωση: 20:00

Δύο φωτιές μέσα σε διάστημα μιαμισης ώρας ξέσπασαν σε οικίες στα Χανιά προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 5 περίπου το απόγευμα στα Νεροκούρου ενώ το δεύτερο στις 6:30 στην περιοχή της Αγιάς, σε απόσταση αναπνοής μάλιστα από ξυλουργείο.

Φωτιά σε ισόγειο κοντά σε παιδικό σταθμό στα Νεροκούρου

Στις φλόγες παραδόθηκε το μεσημέρι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα ισόγειο διώροφου κτιρίου στα Χανιά ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε ολόκληρο το κτίριο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα προκαλώντας ολοκληρωτική καταστροφή σε ένα δωμάτιο της οικίας και σοβαρές υλικές ζημιές στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Την ώρα του συμβάντος μέσα στην οικία ήταν οι ιδιοκτήτες ευτυχώς όμως δεν κινδύνευσαν.

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες του Flashnews.gr που βρέθηκε στην περιοχή του συμβάντος από την πρώτη στιγμή, αναφέρουν ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από εμπρησμό με δράστη άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, γνωστό στην γειτονιά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άντρες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά απότρέποντας τα χειρότερα

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Φωτιά σε απόσταση αναπνοής από ξυλουργείο

Σε απόσταση αναπνοής από ένα ξυλουργείο στην περιοχή της Αγιάς ξέσπασε η δεύτερη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο κτιρίου που στο ισόγειο στεγάζοταν το κατάστημα.

Την ώρα του συμβάντος οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα στην οικία και αφού ειδοποίησαν τις αρχές βγήκαν με ασφάλεια από το φλεγόμενο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και συνεργείο της ΔΕΗ που διέκοψε την ηλεκτροδότηση.

Λίγη ώρα αργότερα η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως προκαλώντας ωστόσο εκτεταμένες ζημιές στη σαλονοτραπεζαρία του σπιτιού, από όπου ξεκίνησε το συμβάν.

Έρευνες για τα δύο περιστατικά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook