Τελευταία ενημέρωση 10:43

Νεκρή απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό της μία γυναίκα, μετά από τη διπλή καραμπόλα με πάνω από 20 οχήματα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό στη διαδρομή Βέροιας-Θεσσαλονίκης στον κόμβο Κλειδίου. Στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί 22 τραυματίες, τέσσερις από τους οποίους σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο, ο οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός τους με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μία έγκυος γυναίκα, η οποία μεταφερόταν εκείνη την ώρα με ασθενοφόρο στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Το ασθενοφόρο ενεπλάκη στο τροχαίο, με αποτέλεσμα η έγκυος να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Στη διπλή καραμπόλα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ενεπλάκησαν τουλάχιστον 24 αυτοκίνητα.

Λόγω πυκνής ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας σημειώθηκε η πρώτη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 16 οχήματα. Λίγα λεπτά αργότερα ένα χιλιόμετρο πιο κάτω σημειώθηκε και δεύτερη καραμπόλα με την εμπλοκή άλλων οκτώ οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν 12 τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά.

Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν επτά τραυματίες, στο Αγιος Δημήτριος δύο και στο Ιπποκράτειο η έγκυος γυναίκα.

Άνδρες της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον κόμβο της Αλεξάνδρειας.

 

in.gr