Ο Βασίλης Βούζας, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακου και παλιός προπονητής του Ατρομήτου, μίλησε για τον δανεισμό του Τάτου στον Άρη και για τους λόγους που ο παίχτης επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης: 
«Είναι μια καλή επιλογή. Μίλησα μαζί του, ήθελε να έρθει. Διψάει για μπάλα. Είναι έμπνευση για τον κόσμο και το παιχνίδι του δίνει πολλά πράγματα σε κάθε ομάδα. Βάση των παικτών που υπάρχουν τώρα στον Άρη μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Έχει το χαρακτήρα του ηγέτη. Ήθελε να παει σε μια ομάδα που να έχει κόσμο, δυναμική και ειδικό βάρος, για αυτό και διάλεξε τον Άρη».
Ο ΟΦΗ βγαίνει σαφέστατα ζημιωμένος επικοινωνιακά και αγωνιστικά από την ιστορία Τάτου. Η μεταγραφή με την μορφή δανεισμού που παρουσιαζόταν ως σίγουρη από κύκλους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 
Αν παραμείνει ο Λαμπρόπουλος τότε αγωνιστικά δεν επηρεάζεται η ομάδα, αφού δεν έχει απώλειες από τη μεσαία γραμμή, όμως την ίδια ώρα ζημιώνεται επικοινωνιακά αφού σε ένα ιδιότυπο bradefer  με τον Άρη βγαίνει χαμένος. 
Την ίδια ώρα γίνεται σαφές πως από το μεγάλο λιμάνι επιθυμούν να ενισχυθεί ο Άρης για την υπόθεση παραμονής, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μάχη που θα ακολουθήσει. 

flashnews.gr/ Μ. Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook