Με πρωτοφανή ποσοστά ανεργίας στην Κρήτη, ξεπερνώντας το 15%, η προκήρυξη για την κάλυψη 44 θέσεων στο Δήμο Ηρακλείου είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει \”σφαγή\”.

Ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Θανάσης Καρούντζος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  \”Νέα Κρήτη\” που παρατίθεται ακολούθως, ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των κενών στην Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

Εκτός από το γεγονός ότι ανοίγει ο δρόμος για νέες θέσεις εργασίας, με την απόφαση αυτή γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί το εργασιακό καθεστώς ανάμεσα στη Δημοτική Επιχείρηση και το προσωπικό, αφού μέχρι και σήμερα οι γυμναστές εργάζονται στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ηρακλείου με σχέση εξωτερικού συνεργάτη.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 44 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου χρονικής διάρκειας ενός έτους, που σύντομα θα δημοσιευτεί, αφορά στην πρόσληψη:

Ενός γιατρού, αθλίατρου ή παθολόγου, ή γιατρού Γενικής Ιατρικής ή γενικού
χειρουργού ή ορθοπαιδικού

 Τεσσάρων ΤΕ νοσηλευτών, για τη νοσηλευτική υποστήριξη και την παροχή πρώτων βοηθειών, σε δύο καθημερινές βάρδιες, στους συμμετέχοντες στα προγράμματα των γυμναστηρίων και του κολυμβητηρίου αλλά και στις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”

Δεκαοκτώ καθηγητών Φυσικής Αγωγής ΠΕ, για την εκπαίδευση και την καθοδήγηση των πολιτών στα γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο, όπως επίσης και για την υλοποίηση των αθλητικών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται από την Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

 Εννέα ΔΕ γενικών καθηκόντων (φροντιστές), για τη φροντίδα-επιστασία των αθλούμενων στα γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο και συγκεκριμένα για την εποπτεία των χώρων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 Ενός ΠΕ μηχανικού Τηλεπικοινωνιών/Δικτύων, για την εγκατάσταση, την επέκταση και τη συντήρηση του δικτύου τηλεπικοινωνιών και ίντερνετ στο Παγκρήτιο Στάδιο και στις άλλες εγκαταστάσεις της Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

 Ενός ΔΕ τεχνικού Δικτύων Υπολογιστών-μηχανικού Τηλεπικοινωνιών/Δικτύων (ΙΕΚ), για τη στήριξη του έργου του μηχανικού Τηλεπικοινωνιών/Δικτύων και τη συντήρηση των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και των λογισμικών εφαρμογών στο Παγκρήτιο Στάδιο και τις άλλες εγκαταστάσεις της Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

Οκτώ ΥΕ γενικών καθηκόντων (καθαριότητας), για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των δημοτικών αθλητικών κέντρων Ηρακλείου.

 Ενός ΔΕ ηλεκτροτεχνίτη εγκαταστάσεων, για τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ευθύνης της Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

 
 Ενός ΔΕ υδραυλικού, για τη συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων ευθύνης της Α.Ε. ΟΤΑ \”Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου\”.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook