Κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε ένας 57χρονος στην Ηλεία τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο άτυχος ηλικιωμένος πατέρας είχε χρησιμοποιήσει για εργασίες ένα σχοινί την προηγούμενη ημέρα το οποίο είχε δέσει σε δοκάρι του μπαλκονιού του σπιτιού και με αυτό τον τρόπο επέλεξε ο ίδιος του ο γιος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 57χρονος που τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του στο απομακρυσμένο ορεινό χωριό της Ηλείας, στα σύνορα με την Αχαΐα και την Αρκαδία, στο παρελθόν είχε διαπρέψει στις πολεμικές τέχνες και το body building στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να επιστρέψει στην περιοχή που γεννήθηκε.

Περίπου στις δύο τα ξημερώματα, ο πατέρας του ξύπνησε και αναζήτησε το γιο του. Τον βρήκε νεκρό στο μπαλκόνι και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Τον κατέβασε μαζί με τη σύζυγό του, προσπάθησαν να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι αλλά όλα ήταν μάταια. Μέσα στη νύχτα βυθίστηκαν στο πένθος, θρηνώντας το παιδί τους.

Το πρωί κλήθηκαν η Αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μετέβη στο χωριό και ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook