Στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας βρέθηκαν ακόμα μια φορά οι «Blue Boys».

Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στο Ρούβα, στη Γέργερη αναφέρει τα εξής:

«Τεράστια νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Α.Ο.Χανιά χτες στη Γέργερη επί του Ρούβα με σκορ 1-2. Η ομάδα μας παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει το γήπεδο της Γέργερης κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο πολύ όμορφα γκολ των Κέρι και Μποτωνάκη ενώ για τον Ρούβα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φουκαράκης. Η ομάδα μας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με την ομάδα του Ρούβα που προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένα και δυνατά πλαγια άουτ.

Στη Γέργερη παρά την απαγόρευση της αστυνομίας βρέθηκαν και 35 περίπου Χανιώτες εκ των οποίων οι 15 μέλη των Blue Boys, που έκαναν την κερκίδα τους χωρίς προβλήματα και στο τέλος πανηγύρισαν το σπουδαίο αυτό διπλό.

Υ.Γ. 1) Για να έχει αξία η χτεσινή νίκη η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει τον Πανηλειακό σε 10 μέρες στα Χανιά.

Υ.Γ. 2) Η νίκη της ομάδας μας δεν μπορεί να μας κάνει να μην έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής γύριζε τους γηπεδούχους γύρω γύρω από την περιοχή μας με ανύπαρκτα ή αυστηρά φάουλ, σταματούσε πολλές επιθέσεις με άλλα ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, ενώ για να κερδίσει κάποιος παίκτης μας φάουλ θα έπρεπε να… ματώσει!»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook