Δεν έφτανε η πίκρα της απώλειας του κυπέλλου στο… 98’ για τον ΟΦΑ από την Επισκοπή στον τελικό της Τετάρτης ήρθαν να προστεθούν και οι «καμπάνες» από την ΕΠΣΡ σε ποδοσφαιριστές και ομάδα που κλήθηκε και σε απολογία και θα υποχρεωθεί να καταβάλλει το ποσό των 570 ευρώ για τιμωρίες που επέβαλλε τη τοπική Ένωση.

 

Οι τιμωρίες των παικτών

 

Σε ότι έχει να κάνει με τις ποινές των ποδοσφαιριστών με 5 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Αντώνης Κολυβάκης για την αποβολή του στον τελικό. Με 1 για την κόκκινη (2η κίτρινη) και με επιπλέον τέσσερις για υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ. Ο δεύτερος παίκτης που αποβλήθηκε για το πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Γιάννης Καρπουζάκης τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Τέλος με μια αγωνιστική και 10 ευρώ τιμωρήθηκε και ο Ιορδάνης Κουνατίδης για ανάρμοστη διαγωγή στον τελικό.

 

500 ευρώ και τιμωρία της έδρας

 

Η «καμπάνα» ήταν κάπως βαριά για την ομάδα των Αρμένων που τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΡ με βάση το φύλλο αγώνα με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας του ΟΦΑ για 2 αγωνιστικές

 

Κλήσεις σε απολογία

 

Πέρα από τις ποινές η ΕΠΣΡ κάλεσε σε απολογία τόσο την ομάδα όσο και τους Σπυριδάκη (προπονητή), Αντ. Κολυβάκη (ποδοσφαιριστή) και Σκουλούδη (μέλος Δ.Σ). Αναλυτικά:

Κλήση σε απολογία ο ΟΦ Αρμένων:

Με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 31-3-2011 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 30-3-2011, καλεί σε απολογία μέχρι τη ΠΕΜΠΤΗ 7-4-2011 και ώρα 13.00 την ομάδα σας: Για ρίψη κροτίδων (στο ταρτάν) σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

 

Κλήση σε απολογία ο κ. Σπύρος Σπυριδάκης (προπονητής ΟΦ. ΑΡΜΕΝΩΝ):

Με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 31-3-2011 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 30-3-2011, καλεί σε απολογία μέχρι τη ΠΕΜΠΤΗ 7-4-2011 και ώρα 13.00 τον προπονητή του σωματείου ΟΦ. ΑΡΜΕΝΩΝ: Γιατί δεν επέτρεψε στον τερματοφύλακα της ομάδας του να υπακούσει και να μην απομακρυνθεί από την εστία του για περίπου 3΄λεπτά και να χτυπηθεί το πέναλτυ που καταλόγισε ο διαιτητής σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

 

Κλήση σε απολογία ο κ. Αντώνιος Κολυβάκης (ποδ/στής ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ με αριθ. δελτίο 448048):

Με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 31-3-2011 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 30-3-2011, καλεί σε απολογία μέχρι τη ΠΕΜΠΤΗ 7-4-2011 και ώρα 13.00 τον ποδ/στή του σωματείου ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ: Να αναφέρει ο ποδ/στής του ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ κ. Αντώνιος Κολυβάκης γιατί έδωσε τη φανέλα του στον παρατηρητή του αγώνα και Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ρ. μετά τον αγώνα σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

 

Κλήση σε απολογία ο κ. Εμμανουήλ Σκουλούδης (Μέλος Δ.Σ. ΟΦ. ΑΡΜΕΝΩΝ):

Με απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 31-3-2011 αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 30-3-2011, καλεί σε απολογία μέχρι τη ΠΕΜΠΤΗ 7-4-2011 και ώρα 13.00 τον προπονητή του σωματείου ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ: Να εξηγήσει το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ΟΦ. ΑΡΜΕΝΩΝ κ. Εμμ. Σκουλούδης γιατί έβριζε τόσο χυδαία κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα φίλαθλοι του σωματείου του να βρίζουν εν χορώ αλλά και να πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν εκπρόσωποι των αρχών που είχαν προσκληθεί από την Ε.Π.Σ.Ρ. αλλά και να πετύχουν τους διαιτητές. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook