Την παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο των συνδικαλιστικών στελεχών που αν και ψήφισαν υπέρ δεν συμμετείχαν στην τελευταία απεργία της ΔΕΗ, ζητά το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τη ΓΕΝΟΠ.

Tην παραπομπή στο άρθρο 71 (πειθαρχικό συμβούλιο της ομοσπονδίας) συνδικαλιστικών στελεχών του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ που δεν απήργησαν, ενώ ψήφισαν υπέρ της πρόσφατης απεργίας της ΓΕΝΟΠ, ζητά από τον πρόεδρό της Ν. Φωτόπουλο, ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος Γ. Αδαμίδης.

Στην επιστολή του ο κ. Αδαμίδης αναφέρει ότι: «Στην πρόσφατη απεργία διαρκείας που προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ, μετά από απόφαση του ΔΣ και ξεκίνησε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, ενώ είναι άγνωστο τελικά ποτέ έληξε, αφού δεν υπήρξε ποτέ απόφαση οργάνου για την αναστολή της, αλλά σιωπηρά, αφού προηγουμένως είχε απαξιωθεί από τους εργαζόμενους (γιατί άραγε;), έληξε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, υπήρξαν συνδικαλιστικά στελέχη που ενώ ψήφισαν υπέρ των κινητοποιήσεων δεν απήργησαν.

Κατ΄ επέκταση, ως πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ χιλιάδες εργαζόμενους στη ΔΕΗ και σεβόμενος την ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος, σε καλώ να αναλάβεις άμεσα την πρωτοβουλία, ενεργώντας για τα αυτονόητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις ακέραια την ευθύνη και τη συνενοχή για την πρακτική αυτών των συνδικαλιστικών στελεχών».

kathimerini.gr από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook