Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Πέμπτης στον Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, δύο  ημεδαποί ηλικίας 30 και 42 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, μετά από επικοινωνία με τον 30χρονο, κατάφεραν την επίτευξη «συμφωνίας» για αγορά τριάντα (30) γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων (200) ευρώ, κανονίζοντας συνάντηση μαζί του.

Χθες το μεσημέρι, σε προκαθορισμένη συνάντηση, στη πόλη του Ρεθύμνου, ο 30χρονος μαζί με το 42χρονο παρέδωσαν σε αστυνομικό, ο οποίος προσποιείτο τον αγοραστή, μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε 23,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθησαν οι δύο (2) ημεδαποί, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στις οικίες του 30χρονου και του 42χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά είκοσι εννέα (29) γραμμάρια, ακατέργαστης κάνναβης και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στο Ρέθυμνο.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook