Ο 36χρονος από τη Μόντικα της Ιταλίας θόλωσε, όταν ανακάλυψε ύποπτα μηνύματα της γυναίκας του στο Facebook προς άλλον άντρα. Σίγουρος ότι τον απατούσε και τυφλωμένος από οργή, τσακώθηκε μαζί της και αμέσως μετά πήγε να μαζέψει από το σχολείο τα δύο παιδιά τους, ένα αγοράκι 6 ετών και ένα κοριτσάκι 3 ετών.

Λίγο αργότερα έστειλε γραπτό μήνυμα στη γυναίκα του: «Δεν θα ξαναδείς ποτέ τα παιδιά σου!» Ο 36χρονος άρχισε να κατευθύνεται με το αυτοκίνητο προς την πόλη Ραγκούζα, όμως κάποια στιγμή έσκασε το λάστιχο αναγκάζοντάς τον να σταματήσει. Ο άντρας κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητο λέγοντας στα παιδιά του ότι θα πήγαινε να κάνει «την ανάγκη του» και θα επέστρεφε. Αντιθέτως, μόλις απομακρύνθηκε δέκα μέτρα αποφάσισε να κρεμαστεί.

Η μητέρα των παιδιών, που είχε θορυβηθεί από το γραπτό μήνυμα του συζύγου της, ειδοποίησε τους καραμπινιέρους, οι οποίοι άρχισαν αμέσως έρευνες. Το άψυχο σώμα του 36χρονου εντόπισε πρώτος ένας κάτοικος της περιοχής, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, και ενημέρωσε τις Αρχές. Τις λεπτομέρειες των συμβάντων αποκάλυψε αργότερα στους αστυνομικούς το 6χρονο αγοράκι.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook