Με δυσκολία έβγαιναν τα λόγια από το στόμα του Άγγελου Αναστασιάδη την ώρα των δηλώσεών του κατά τη συνέντευξη τύπου του αγώνα του Πλατανιά με τον Αστέρα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και δήλωσε στεναχωρημένος από την ήττα, αλλά όχι απογοητευμένος από την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, μας κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερος. Ήταν πιο δυνατοί, πήραν όλες τις κόντρες. Ήταν παντού καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Την ευθύνη την έχω αποκλειστικά εγώ. Έπρεπε να τους κάνω να ξεχάσουν τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Είναι μια άσχημη παρένθεση. Είχαμε έπαρση, είχαμε ψηλά το κεφάλι και φάγαμε την κατραπακιά. Πρέπει τους τρεις πόντους που χάσαμε εδώ να τους πάρουμε όσο πιο γρήγορα. Πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πολλοί πιστεύαμε ότι θα υπήρχε συνέχεια στην εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μας προσγείωσε ανώμαλα ο Αστέρας. Παλεύω, ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ και η ομάδα. Είμαι στεναχωρημένος για την εικόνα. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας».

Αναφορικά με το γεγονός ότι είναι σε μικρή απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού ο Πλατανιάς σχολίασε: «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δεν απελπίζομαι όμως. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

Τέλος σχετικά με τους λόγους που αποχώρησε ο Ουντότζι και για το αν μπορούν οι παίκτες να οδηγήσουν στην παραμονή τον Πλατανιά δήλωσε: «Δεν βασίζομαι σε ονόματα. Πρώτα είναι η ομάδα και μετά τα ονόματα. Δεν είχαμε κάτι εναντίον του Ουντότζι, απλά αφορούσε το θέμα τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε στη θέση του. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αυτά. Θα τα στηρίξω όσο μπορώ. Δεν απογοητεύομαι. Δεν φοβάμαι τα παιδιά. Απλά πρέπει να υπάρξει διάρκεια. Δεν έχει να κάνει με τον Ουντότζι και τον κάθε Ουντότζι αυτό που έγινε σήμερα. Απλά η Παναγιά ήθελε να μας ρίξει κατραπακιά.»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook