Στις Βρυξέλλες πραγματοποιούμε σειρά επαφών με Ευρωπαίους Επιτρόπους και άλλους αξιωματούχους για θέματα Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Οικονομικών, Βιομηχανίας και Θαλάσσιας Πολιτικήςγράφει ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ , στη σελίδα του στο facebook.

\”Η τριήμερη επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή πρόσκληση της Ευρωβουλευτή κ. Ρόδης Κράτσα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης μας, πρόκειται να συναντηθούμε με τον Επίτροπο Οικονομικών και νομισματικών θεμάτων κ. Olli Rehn, με τον Επίτροπο για θέματα φορολογίας και τελωνείων κ. Algirdas Semeta, καθώς και με εκπροσώπους των αρμοδίων Επιτρόπων για θέματα Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας, για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα. Επαφές θα γίνουν παράλληλα με στελέχη της Γενική Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ανάλογες επαφές θα πραγματοποιηθούν και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι για μας μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να ενημερωθούμε άμεσα για αρκετά θέματα που αφορούν την χώρα μας όσο και για να μεταφέρουμε τις απόψεις μας σχετικά με την επίπονη προσπάθεια που κάνει η χώρα μας στην προσπάθεια της αναδιάρθρωσης με στόχο την ανάκαμψη. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντική την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του θετικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας, καθώς και για ανάδειξη της υπεράνθρωπης και φιλότιμης προσπάθειας του Ελληνικού λαού για την επίτευξη των στόχων\”.
και το σχόλιο μας :

…την κακή νοοτροπία κάποιων κακών δημοσίων υπαλλήλων αν καταφέρετε να αλλάξετε κύριε Σενετάκη θα κάνετε μεγαλύτερο καλό . Επενδυτές σε εχθρικό προς το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ περιβάλλον που συντηρούν οι καρεκλοκένταυροι ..θα φύγουν τρέχοντας !!!! Δείτε πως λειτουργεί το ΙΚΑ …η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και πολλοί άλλοι ….και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ !!! Και τέλος προσέξτε τι ψηφίζετε σε νόμους για την επιχειρηματικότητα …..

ΚΑΝ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook