Για παρανόηση εκ μέρους της Σοφίας Βούλτεψη κάνει λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή μιλώντας στο nocomments σχετικά με το χθεσινοβραδυνό έντονο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή.

Ανέφερε ότι αποκάλεσε χούντα τα όσα κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ και γι αυτό θα έπρεπε να αναρωτηθεί η κ. Βούλτεψη την αντιστασιακή δράση του πατέρα της και το τι κάνει η ίδια σήμερα. Μάλιστα αναφέρει ότι η βουλευτής της ΝΔ την αποκάλεσε «ζώο» και τόνισε ότι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν «ανοίξει βεντέτα μαζί της».

Διαβάστε τι λέει:

-Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο;

-Υπήρχε χθες συζήτηση για την κύρωση ενός μνημονίου για την συνεργασία Ελλάδας- Τουρκίας για την διαχείριση των δασών της χώρας. Εγινε λοιπόν μία μεθόδευση από το Προεδρείο της Βουλής και ο χρόνος που μας δόθηκε να μιλήσουμε ήταν 3 λεπτά. Στην αγόρευση μου ζήτησα από τον πρόεδρο να μου επιτρέψει επειδή είναι στρατηγικής σημασίας το θέμα για τη χώρα να μιλήσω ένα 15λεπτο. Και να μιλήσει και ο κ. Κουϊκ.

Στη διάρκεια όμως της συζήτησης έγινε αλλαγή του προεδρείου και παρότι είχε γραφτεί στα πρακτικά ο κ. Νάκος δεν έδωσε τον λόγο στον κ Κουϊκ κι έλυσε τη συνεδρίαση. Ο κ. Κουϊκ διαμαρτυρόταν και ξεκίνησε η αναστάτωση μιλώντας για πραξικοπηματικές πράξεις μέσα στο Κοινοβούλιο.

Εκείνη τη στιγμή η κ. Βούλτεψη με το γνωστό της ύφος άρχισε να ειρωνεύεται. Και κει ξεκίνησε μια στιχομυθία μεταξύ μας.

Της είπα οτι «εδώ έχετε καταντήσει χούντα». Έτσι ακριβώς. Αυτές ήταν οι εκφράσεις μου. Και βγάινοντας από την αίθουσα της είπα ότι «αποτελεί ντροπή αυτό που κάνουνε κι ότι θα πρέπει να δεί τι έκανε ο πατέρας της στη χούντα». Εννοώντας βέβαια ότι ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος που φυλακίστηκε από τη χούντα, κι έπρεπε να αναρωτηθεί για τον ίδιο της τον πατέρα με αυτά που γίνονται εδώ μέσα και υπερασπίζεται. Η κυρία προφανώς διαστρεβλώνοντας ή μην καταλαβαίνοντας αυτό που είπα άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει πόρτες, να με βρίζει και να φωνάζει στους βουλευτές ότι εγώ είπα για τον πατέρα της ότι ήταν χουντικός κλπ.

-Οι διάλογοι που διέρρευσαν;

-Καταρχήν δεν μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Πως θα πω κάτι τέτοιο. Η κ. Βούλτεψη βγήκε μετά και διέρρε ότι ο Κουϊκ ζήτησε συγγνώμη μέσω του κ. Καμμένου. Αν ήταν να ζητήσει κάποιος συγγνώμη θα την ζητούσα εγώ. Αυτά τα διαδίδει η κ. Βούλτεψη. Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη. Η δική μου επίθεση ήταν πολιτική ενώ εκείνης ήταν καθαρά επί προσωπικού.

-Δεν σας είπε παλιοτσόκαρο;

-Δεν το άκουσα. Αυτό που άκουσα είναι ότι με είπε «άτομο του πεζοδρομίου» και με αποκάλεσε και «ζώο»

-Κινήθηκαν βουλευτές εναντίον σας;

-Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

-Έχετε ανοίξει «βεντέτα» με τους βουλευτές της NΔ;

-Αυτοί την προκαλούν. Διότι από τότε που έχω εκλεγεί έχουνε μία εμμονή μαζί μου και κάνουνε κάθε προσπάθεια να με προκαλούν. Φαίνεται ότι δεν αντέχουν ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τους τα λένε ξεκάθαρα.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook