Σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων, αναφέρονται τα εξής:

\”Τα σκοτεινά κέντρα συνεχίζουν να δρουν με σκοπό την διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών τους.

Αυτο όμως που αδυνατούν να κατανοήσουν ειναι οτι χτυπώντας το κίνημα του λαού και των δημοκρατικών διαδικασιών το μόνο που καταφέρνουν είναι να το κάνουν ακόμα πιο δυνατό.

Κάποιοι θεώρησαν οτι αποχωρόντας λίγες μέρες πριν το προσυνέδριο Κρήτης, για το οποίο ήταν επιφορτισμένοι με σημαντικό μέρος της διοργάνωσης του, θα κατάφερναν ενα καίριο χτύπημα στο ευρύ, λαϊκό, πατριωτικό και κυρίως Δημοκρατικό κίνημα, εξυπηρετώντας έτσι τους ύποπτους σκοπούς για τους οποίους παρείσφρησαν στους κόλπους του.

Η Κρήτη όμως δεν γνωρίζει τι σημάνει φυγομαχία. Δίνει πάντα βροντερό παρόν σε όλες τις μάχες για την λευτεριά. Έχει μάθει να προσπερνά τους αποστάτες που μόνο τους μέλημα είναι η διάσπαση, με σκοπό την υποδαύλιση του αγώνα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ειναι τα πρόσωπα, ειναι η Ιδέα και ο Αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Ειναι το χαμόγελο που στερούνται σήμερα τα παιδιά μας. Όλοι αυτοί που ονειρεύονται να αποτελέσουν την πατερίτσα του συστήματος κατοχής και υποδούλωσης, θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν σε αυτά τα παιδιά.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα, καλό τους ταξίδι και τους υπενθυμίζουμε οτι μόλις επιτελέσουν το έργο τους, άσχετα με τις υποσχέσεις που έχουν λάβει, θα αποτελέσουν αναλώσιμες μονάδες.

Εμείς συνεχίζουμε…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook