Μέχρι και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Αγρινίου χρειάστηκε σήμερα, ώστε να κόψει τη βέργα ψαροντούφεκο που από το λαιμό τραυματία στο Αγρίνιο, βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου του!

Οι συνθήκες του τραυματισμού του άνδρα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά το χτύπημα από την βέργα του ψαροντούφεκου που δέχτηκε ο 42χρονος ήταν τέτοιο που από το λαιμό του, διαπέρασε τον εγκέφαλο και η μύτη της βέργας βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγρινίου και άφωνοι έμειναν γιατροί και νοσηλευτές μόλις αντίκρισαν το θέαμα. Ανάλογος τραυματισμός έχει σημειωθεί ένας ακόμη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, για να κόψει τμήματα της βέργας και στη συνέχεια ο νευροχειρούργος του νοσοκομείου, κατάφερε να βγάλει τη βέργα από το πάνω μέρος του κρανίου του τραυματία. Στη συνέχεια ακολούθησε επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματα και ο 42χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγρινίου.

Οι προσπάθειες του νευροχειρούργου και των συνεργατών του στέφθηκαν τελικά από επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook