Με χειροπέδες κινδύνευσε να βρεθεί ένας ανυποψίαστος άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος χωρίς να το γνωρίσει βοήθησε μία γυναίκα να το σκάσει, αφού νωρίτερα είχε ληστέψει μία τράπεζα.

Η δαιμόνια γυναίκα εμφανίστηκε ως επίδοξος αγοραστής μίας Chrysler του 1987 και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της πριν την αγοράσει να κάνει ένα test drive. Ο άνδρας επέμενε να βρίσκεται και ο ίδιος στο αυτοκίνητο.

Λίγα τετράγωνα πιο κάτω, η γυναίκα είπε στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ότι θα σταματήσει σε μία κοντινή τράπεζα προκειμένου να πάρει χρήματα για να αγοράσει το όχημα.

Η γυναίκα μπήκε στην τράπεζα, τη λήστεψε και ανενόχλητη επέστρεψε στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι του άνδρα για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έδωσε σε έναν ταμεία της τράπεζας σημείωμα στο οποίο έλεγε: «Γίνεται ληστεία, δεν θέλω να τραυματιστεί κανείς».

Ωστόσο, υπάλληλοι της τράπεζας ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, η οποία εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο και το ακολούθησαν.

Μετά από σήμα των αστυνομικών, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό βγήκαν έξω. Η υπόθεση ξεκαθάρισει λίγο αργότερα και ενώ ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης της Chrysler θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, η γυναίκα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να της πάρουν συνέντευξη μετά τη σύλληψή της.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook