Έρευνα διατάχθηκε στην αστυνομία του Leicestershire, της Βρετανίας για ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2011, ο Nick Parsons, που εργάζεται σαν DJ, επιχείρησε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του, που είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ.

Ένας αστυνομικός τον πλησίασε και του ζήτησε να σβήσει τη μηχανή. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, δείχνει τον αστυνομικό δευτερόλεπτα αργότερα να χτυπάει τον άντρα. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός προσπάθησε να τον τραβήξει έξω από το παράθυρο του οχήματος. Αφού τα καταφέρνει, πιάνονται στα χέρια, και ο άντρας τρέπεται σε φυγή.

Τελικά, συλλαμβάνεται μερικά λεπτά αργότερα, καθώς 5 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που είχε συμβεί το περιστατικό.

Ο πατέρας 4 παιδιών Nick Parsons, κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και βιαιοπραγία. Τελικά, απηλλάγη από όλες τις κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα και τώρα διεκδικεί αποζημίωση από την αστυνομία, η οποία απάντησε πως «τρέχει» ακόμη εσωτερική έρευνα.

«Ο τρόπος αντιμετώπισής μου ήταν απαράδεκτος. Ο τρόπος με τον οποίο ο αστυνομικός αντέδρασε ήταν τελείως εκτός ορίων και θέλω αποζημίωση», δήλωσε ο 52χρονος άντρας.

«Με χτύπησε τουλάχιστον 6 φορές και μετά εγώ ήμουν αυτός που κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία», εξήγησε.

Περιγράφοντας το περιστατικό, παραδέχτηκε ότι ίσως φάνηκε περιφρονητικός προς τον αστυνομικό. «Νόμιζα πως φέρονταν σαν ένας αυθάδης εργαζόμενος του πάρκινγκ», σημείωσε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook