Ένας Βρετανός τουρίστας που παραθέριζε στην Ταϊλάνδη, επέζησε από θαύμα όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του και καρφώθηκε στο έδαφος με το κεφάλι!

\"Aπίστευτο:

Πρόκειται για τον 32χρονο Λι Τσάρι που συνέθλιψε το αριστερό τμήμα του κρανίου του, πέφτοντας από ύψος περίπου 8 μέτρων.

Μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί δυσκολεύονταν να πιστέψουν πως βρισκόταν ακόμη στη ζωή.

Υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαίρεσαν τα σπασμένα οστά στο αριστερό τμήμα του κρανίου, για να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τον εγκέφαλο, αναφέρει το radar.gr

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Βρετανός, επέστρεψε στην πατρίδα του έχοντας στις αποσκευές του… το 1/4 του κρανίου του, αφού το νοσοκομείο του το παρέδωσε για να το δείξει στους γιατρούς που θα τον παρακολουθούσαν.

Ο 32χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο Άντενμπρουκς στο Κέμπριτζ, όπου οι γιατροί φιλοδοξούν να κατασκευάσουν ένα καλούπι στο σχήμα του κατεστραμμένου τμήματος του κρανίου του, με το οποίο θα \”γεμίσουν\” το κενό.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook