Απίστευτες ύβρεις, συκοφαντίες και άσχημους χαρακτηρισμούς έγραψαν άγνωστοι στο ίντερνετ σε ιστοσελίδα των Χανίων – χώρο διαλόγου (chat) μέσου ενημέρωσης – την περασμένη Παρασκευή.

Οι άγνωστοι χρήστες με ψευδώνυμα φυσικά, αναφέρθηκαν με πολύ υβριστικά λόγια στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς κ. Μανώλη Μαθιουλάκη και ιδιοκτήτη Εργοληπτικής Εταιρίας, με στόχο την διαπόμπευση και τον δημόσιο διασυρμό του.

Οι χαρακτηρισμοί αφορούσαν στο πρόσφατο δυστύχημα που έγινε σε εργοτάξιο της εταιρίας του, την γενικότερη επιχειρηματική του δράση, ενώ δεν έλειψαν και άλλα σχόλια με ύβρεις για τον ίδιο, την οικογένεια του, με καταγγελίες και άλλες βαριές κατηγορίες.

Η χυδαιότητα και η λάσπη που εκτόξευσαν οι εν λόγω χρήστες δεν μπορούν να γραφτούν σε αυτές τις σειρές, ωστόσο όμως αξίζει να σημειωθεί ότι από τα γραφόμενα προκύπτει ότι οι άγνωστοι διακατέχονται από μίσος για τον συγκεκριμένο αθλητικό παράγοντα.

Από τα βέλη των αγνώστων δεν έλειψαν και συκοφαντίες για τον Δήμαρχο Χανίων, αλλά σε μικρότερη έκταση, ενώ συνεχίστηκαν και σήμερα και με αναφορές στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου κ. Λευτέρη Αμπαδιωτάκη.

Επιπλέον σήμερα οι άγνωστοι χρήστες τα έβαλαν και με τον Πρόεδρο του Πλατανιά κ. Στέλιο Βαρουξάκη, την επιχειρηματική του δραστηριότητα, την ομάδα του Πλατανιά και άλλα τέτοια.

Είναι κατακριτέο να λοιδορούνται πρόσωπα με αυτόν τον τρόπο ειδικά από ανώνυμα άτομα, είναι κατακριτέο να επιτρέπει ένα μέσο ενημέρωσης τον δημόσιο διασυρμό του οποιουδήποτε.

Σίγουρα οι ύβρεις και οι βαριές εκφράσεις δεν πρέπει να υπάρχουν, ενώ σε κάθε περίπτωση για την όποια κατηγορία είναι αρμόδια η δικαιοσύνη και όχι οι παντός είδους σχολιαστές, επώνυμοι και ανώνυμοι που με την δύναμη του μέσου μπορούν να σπιλώνουν πρόσωπα και πράγματα, με αστήρικτες και συκοφαντικές εκφράσεις.

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook