Ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών έγινε μητέρα την περασμένη εβδομάδα, ενώ αναζητείται ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος είναι  17 ετών!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Jalisco, του Mexico. Το όνομα της εννιάχρονης είναι  Dafne και σύμφωνα με τον Dr. Enrique Rabago, διευθυντή του  Zoquipan Hospital όπου γέννησε αυτή καθώς και το νεογνό είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 17χρονος, εάν αποδειχθεί ότι είναι πατέρας του βρέφους, μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες παιδικής σεξουαλικής κακοκοποίησης. Την περασμένη Τετάρτη, η οικογένεια της ανήλικης απευθύνθηκε στις τοπικές Αρχές, προκειμένου να βρεθεί ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος έχει εδώ και ημέρες έχει εξαφανιστεί από τη γειτονιά και έχουν χαθεί τα ίχνη του.

 \”Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν έγκυος μέχρι τον έβδομο μήνα\”, δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας  Lino Ginzalez Corona.Η εισαγγελία στην πολιτεία του Jalisco, δήλωσε  πρόθυμη να ζητήσει τη συνεργασία από τις γειτονικές κρατικές αρχές εάν είναι απαραίτητο.

Η Dafne έχει έντεκα αδέρφια και ζει στην  Ixtlahuacan de los Membrillos, μια εξαθλιωμένο γειτονιά 25 μίλια νότια της Guadalajara.

Μια στις τέσσερις κυήσεις στο νοσοκομείο του Zoquipan είναι από ανήλικες.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook