Στην δικηγορία επιστρέφει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Liberation» που επικαλείται το εβδομαδιαίο περιοδικό Marianne”.

O πρώην ένοικος των Ηλυσίων επιστρέφει στο αρχικό του επάγγελμα αναλαμβάνοντας το διαζύγιο του Αγά Χαν. Πρόκειται για έναν από τους πιο εύπορους μουσουλμάνους επενδυτές της υφηλίου ο οποίος αποφάσισε σε ηλικία 76 ετών να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την δεύτερη σύζυγό του, Μπεγκούμ Ιναάρα. 

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Σαρκοζί θα διευθετήσει τα οικονομικά του «χρυσού διαζυγίου» και πιο συγκεκριμένα το ύψος της διατροφής αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που δικαιούται η δεύτερη σύζυγος του Αγά Χαν.

Και αν λάβουμε υπόψη το «πορτοφόλι του μετριοπαθούς μουσουλμάνου και θρησκευτικού ηγέτη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καθαρόαιμων αλόγων ιπποδρομίας, διαθέτει φάρμες αναπαραγωγής αλόγων, λέσχη ιστιοπλοΐας στη Σαρδηνία, μία εκπληκτική έπαυλη στα περίχωρα του Παρισιού και ένα αιγαιοπελαγίτικο αρχοντικό στην Πάτμο, τότε μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από αυτά που διεκδικεί η πρώην σύζυγός του. Σαρκοζί και Αγά Χαν συνδέονται με μακρά φιλία, επισημαίνει η Liberation.  

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook