Η 43χρονη Dawn Keim από το Ελ Πάσο του Τέξας δεν είχε ακούσει ποτέ τη φωνή του μικρού της γιου. Έχασε την ακοή της πριν από περίπου 15 χρόνια εξαιτίας μιας γενετικής πάθησης.

Η μητέρα τριών παιδιών δεν πίστευε ότι θα είχε την ευκαιρία να ξανακούσει τη φωνή των δύο μεγαλύτερων παιδιών της και να ακούσει για πρώτη φορά τη φωνή του μικρότερου γιου της, Asher.

Χάρη σε μια πρωτοποριακή επέμβαση που έγινε στο Ινστιτούτο House Ear στο Λος Άντζελες όμως η Dawn είχε την ευκαιρία που πάντα αποζητούσε. Τον περασμένο Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «The Doctors» η Dawn άκουσε για πρώτη φορά στη ζωή της τον Asher.

«Δε φοβάμαι τόσο το χειρουργείο, όσο το τι θα ακούσω» είχε πει πριν την επέμβαση. «Στο μυαλό μου ακούω τη φωνή του γιου μου, όμως ξέρω ότι αυτό είναι μόνο στη φαντασία μου. Μάλλον φοβάμαι ότι θα συγκρίνω αυτό που ακούω στην πραγματικότητα με αυτό που “άκουγα” μέχρι τώρα με το μυαλό μου».

Χωρίς να τον καταλάβει ο Asher, όπως φαίνεται στο βίντεο, μπαίνει στην αίθουσα που βρίσκεται η μητέρα του και της λέει: «Γειά σου μαμά. Μπορείς να με ακούσεις;».

«Ναι» απαντά εκείνη κατενθουσιασμένη και ξεσπά σε κλάματα. «Σ’ αγαπώ» της λέει ακόμη ο Asher.

«Είναι συγκλονιστικό και πολύ καλύτερο από αυτό που φανταζόμουν» είπε ακόμη η Dawn μιλώντας για την εμπειρία της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook