Την άποψή του ότι ο Πλατανιάς είναι λίγο αποδυναμωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο εξέφρασε ο Νίκος Πασιαλής.

Ο τεχνικός της Κ20 του Άρη, που είχε αναλάβει πριν τον Αλκαράθ τις τύχες της πρώτης ομάδας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το παιχνίδι της Δευτέρας (11/02), αλλά και γενικότερα για τους «κίτρινους» και την προσπάθεια παραμονής τους.

Αναλυτικά:

Για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Άρη:

 «Είναι ο Πλατανιάς και η Βέροια, δυο παιχνίδια φωτιά. Είναι δυο «εξάποντα» και εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος ο Άρης. Όπως έχω πει πολλές φορές πως ο Άρης θα παλεύει μέχρι τέλους για τη σωτηρία του. Όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούμε και πρέπει να παλεύει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

 Για τις πολλές αλλαγές προπονητή τη φετινή περίοδο στον Άρη:

«Δυστυχώς ο προπονητής δε μπορεί να κάνει θαύματα. Πρέπει να έχει τα αποδυτήρια μαζεμένα , να βάζει τους παίκτες στις θέσεις που αποδίδουν καλύτερα και από εκεί και πέρα να προσπαθεί να κάνει όσο περισσότερες νίκες. Νομίζω πως οι τόσες πολλές αλλαγές προπονητή είναι κινήσεις πανικού και η διοίκηση το κάνει πιο πολύ για να αλλάξει τη ροη και την απόδοση της ομάδας. Πάντα οι πρώτες αγωνιστικές ενός καινούργιου προπονητή έχουν καλά αποτελέσματα αλλά εγώ δεν είμαι αυτού της σκεπτικού. Πρέπει να στηρίζουν κάθε προπονητή γιατί ο επόμενος που θα έρθει μπορεί να μην έχει ιδέα για την ομάδα. Πρέπει η διοίκηση να στηρίζει τους προπονητές. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα δείξει αν ήταν λάθος όλες αυτές οι αλλαγές προπονητή».

Για τον Λούκας Αλκαράθ:

«Δεν ήταν ο πιο ταπεινός που πέρασε από τον Άρη. Ήταν αρκετά αλαζόνας. Σκεφτείτε πως δε δέχτηκε να με γνωρίσει, να του κάποια πράγματα που είμαι χρόνια στον Άρη. Είχαμε ραντεβού δύο φορές και το ακύρωσε. Θεωρούσε τον εαυτό του ανώτερο. Είχε άσχημες σχέσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές και έδειξε αρκετά αλαζόνας. Ήταν δυο μήνες στον Άρη και δεν ανταλλάξαμε ούτε καλησπέρα. Σαν προπονητή δε μπορώ να τον κρίνω, είχε και τα καλά και τα άσχημα. Δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας μέτριος προπονητής και δεν άφησε τίποτα στον Άρη».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα:

«Εγώ παρακαλούσα να έχει ο Άρης άλλους 3-4 Γιαννιώτες. Είναι καλός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Έπεσε μεγάλο βάρος στις πλάτες του, δεν είναι εύκολο να πάρει ένας 19χρονος στις πλάτες του τον Άρη. Κάποιες μέτριες εμφανίσεις του άρχισαν να πειράζουν τον κόσμο. Ας μην ξεχνάμε πως είναι δικός μας ποδοσφαιριστής και μπορεί να πουληθεί στο μέλλον αν η διοίκηση και ο προπονητής κρίνουν πως δεν τους κάνει. Πρέπει όμως να στηριχτεί και να τον βοηθήσει ο κόσμος. Δεν βοηθά μια αποδοκιμασία. Είναι δύσκολος χαρακτήρας, θέλει στήριξη και βοήθεια για να βοηθήσει και ο ίδιος τον Άρη. Πιστεύω πως είναι μικρός ακόμα για να φύγει από τον Άρη. Μπορεί να μείνει ακόμα 2-3 χρόνια και μετά αν θέλει να κάνει το άλμα να φύγει».

Για το αν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Ευχή μου είναι να κερδίσει ο Άρης άλλα παίζουν και τα 3 αποτελέσματα. Είναι λίγο αποδυναμωμένος ο Πλατανιάς σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έφυγαν κάποιοι παίκτες και ήρθαν κάποιοι άλλοι που νομίζω πως δεν είναι τόσο καλοί. Ελπίζω να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».