Στην 2η θέση της βαθμολογίας της Β\’ ΕΠΣΧ παραμένει μετά και την 18η αγωνιστική ο εκπληκτικός φέτος Φωστήρας.
Η ομάδα των Αγίων Σαράντα πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Χανίων με σκορ 4-2.
Ο πρώην παίκτης του \”δικεφάλου\” Τσαγκαράκη άνοιξε το σκορ, ενώ σκόραραν και οι Ντούφας, Ν. Παλαθούρας και Καρατζάς για τους νικητές.
Για την ΑΕΚ τα γκολ πέτυχαν οι Σταμπουλής και Σταυρουλάκης. 
Ο Τσαγκαράκης μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη γιατί αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ παρόλο που όταν μετακινήθηκε στον Φωστήρα υπήρξε συμφωνία να μην αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

\”Τόσα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής στα Χανιά έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, και ποτέ κανείς και πουθενά δεν είχε να πεί κάτι κακό για μένα. Σήμερα λοιπόν αγωνίζομαι στον Φωστήρα και βρέθηκα αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα μου, Α.Ε.Κ. Χανίων, μία ομάδα όπου έχω μόνο φίλους και καλές στιγμές για να θυμάμαι. Θέλω όμως να ζητήσω μία δημόσια συγνώμη από τον πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Χανίων, ο οποίος είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου και μου έχουν φερθεί τόσο έντιμα. Εγώ όμως σήμερα δεν τήρησα τον λόγο μου, καθώς όταν τον καλοκαίρι έφυγα από την ομάδα είχαμε συμφωνήσει να μην αγωνιστώ στα μεταξύ μας παιχνίδια, και εγώ αγωνίστηκα. Δικαιολογημένα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν παράπονο από μένα. Τους ζητάω όμως ειλικρινά να με συγχωρέσουν και ότι θα κάνω τα πάντα για να επανορθώσω. Ήταν μία άτυχη στιγμή και σίγουρα δεν ήθελα να δημιουργήσω τέτοιο πρόβλημα. Δεν έχω ξανά νιώσει τόσο άσχημα όσο σήμερα. Ελπίζω να με συγχωρέσουν για αυτό το λάθος μου και αν με θέλουν εγώ το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην ομάδα την οποία αγάπησα και αγαπήθηκα. Και πάλι μια ειλικρινή ΣΥΓΝΩΜΗ από τον πρόεδρο, κύριο Γιώργο Μαράκη, τον προπονητή της ΑΕΚ, κύριο Κώστα Ανδρεαδάκη, και όλους τους πρώην συμπαίκτες μου.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Γιώργος Τσαγκαράκης\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook