Ο Εργοτέλης, δίνει σήμερα (19:00 – Παγκρήτιο) απέναντι στον Ηρακλή, έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν, καθώς η νίκη του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, η ισοπαλία και η ήττα τον βάζουν σε περιπέτειες ενώ απομένουν, πέρα του παιχνίδια με τον «Γηραιό» δύο εκτός έδρας ματς με Κέρκυρα και Πανσερραίκό αντίστοιχα.

Αυτή είναι μια αιτία που οι παίκτες του Κρητικού συλλόγου θα πρέπει να κερδίσουν. Η άλλη, αφορά την επιθυμία του προέδρου κ. Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται  από εχθρούς του Εργοτέλη για «κανονισμένη» ισοπαλία, πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής, στέλνοντας μήνυμα προς τους παίκτες:

«Την Κυριακή θέλω να κερδίσετε πάση θυσία το ματς. Δεν συζητάω τίποτα άλλο. Έχετε ακούσει όλοι τι λένε τις τελευταίες ώρες. Πάρτε το ματς να βουλώσετε στόματα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να παίζει με το όνομα του Εργοτέλη. Εμείς δεν δίνουμε δικαιώματα. Έτσι παιδιά; Πάμε μόνο για τη νίκη και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Καραγεωργίου υπολογίζει κανονικά τον Κυριακίδη ενώ οι 19 ποδοσφαιριστές που έχει στην αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδης, Βίσιο, Τζούνιορ, Ολίσε, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Οι προβλέψεις για την ενδεκάδα, βάσει της προπόνησης που έγινε την Παρασκευή, φέρνουν τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια για 29ο συνεχόμενο ματς (μαζί με το Κύπελλο), τους Σασιασβίλι και Χίμπλινγκερ στο  το κέντρο της άμυνας ενώ, δεξιά θα βρίσκεται ο Ρουμπάκης και αριστερά ο Βίσιο. Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Ολίσε, Τζούνιορ και Μπέτο και στην επίθεση, θα ξεκινήσουν οι Μπούντιμιρ, με τους Βερπακόφσκις και Ρομάνο στις άκρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook