«Είμαι τεχνοκράτης υγείας και όχι πολιτικό πρόσωπο. Από τη διαδρομή μου μέχρι τώρα προκύπτει ότι δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον χώρο (σ.σ. Χρυσή Αυγή)», δηλώνει στο kalimera-arkadia η πρώην διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σιουρούνη.

Διευκρινίζει ότι τα άτομα αυτά (εννοώντας τα μέλη της Χρυσής Αυγής) δέχτηκαν μια καταγγελία για το νοσοκομείο και όφειλε να τους δεχτεί στο γραφείο της για να μιλήσουν όπως και οποιονδήποτε άλλον έχει μια καταγγελία ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα το οποίο αφορά το νοσοκομείο.

Επίσης, παραδέχεται ότι η έκφραση που χρησιμοποίησε ήταν ατυχής («έχουμε κοινό στόχο…») αλλά τόνισε ότι σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι η ίδια ταυτίζεται με τις ιδέες της Χρυσής Αυγής. Τυχαίνει όμως στο συγκεκριμένο θέμα οι απόψεις να ταυτίστηκαν, είπε, δηλαδή ότι είναι μέλημα του νοσοκομείου η αντιμετώπιση της παράνομης εργασίας μέσα σε αυτό και ότι αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Μεγάλη εντύπωση της έκανε ο τρόπος που χειρίστηκαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το θέμα, με κάποια ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι η κα Σιουρούνη επέτρεψε στα άτομα αυτά να μπουν στο νοσοκομείο και να κάνουν αυτόν τον παράνομο έλεγχο. «Ουδέποτε επέτρεψα να μπει μέσα κανένας και να κάνει έλεγχο, μόλις το πληροφορήθηκα, διότι αυτό έγινε το προηγούμενο βράδυ, έδωσα εντολή και το προσωπικό ασφαλείας τους απομάκρυνε» δηλώνει κατηγορηματικά. «Είναι ψέμα ότι επέτρεψα την είσοδο», συμπληρώνει.

«Κάποιοι μπορούν να καταλάβουνκαι να δικαιολογήσουν το φραστικό μου λάθος, το χειρότερο είναι αυτό που ειπώθηκε ότι επέτρεψα την είσοδο σε αυτά τα άτομα» είπε.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook